© 2018

  Het nieuwe jaar

  January 2, 2018

  Het is vandaag een rustige dag. Ik werk een beetje aan mijn lezing over de Franse missionarissen en ga met ze op reis in Yunnan. Niet  in het echt gelukkig want zo’n pretje was dat niet. Veel  onlusten, armoede en ziekte, vijandige Chinezen die moorden en plunderen, ga er maar aan staan. En dat allemaal ondergaan in eenzaamheid, dat vergt veel van deze dappere mannen.

   

  De zaadjes van de cephalantus uit Meise (België) hebben gekiemd. Ik laat ze nog een paar dagen goed groeien en dan kan ik ze verspenen. Het zijn er veel en ik hoop dat ik een aantal cephalantussen kan opkweken. Het is een van mijn favoriete heesters en het is ook leuk om ze weg te geven.

  In de kas is het rustig, de meeste planten “staan stil”en het zijn alleen maar de alstroemeria’s die ik water heb gegeven. De diverse stekken groeien hard, hebben aardig gegroeid.

  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Please reload

  Uitgelichte berichten

  2019 is begonnen

  January 9, 2019

  1/2
  Please reload

  Recente berichten

  March 22, 2020

  November 10, 2019

  July 22, 2019

  February 28, 2019

  February 19, 2019

  January 9, 2019

  August 27, 2018

  Please reload

  Archief
  Please reload

  Zoeken op tags
  Please reload

  Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square