© 2018

  Het eerste zaaigoed

  January 5, 2018

  Een mooie zachte winterdag die uitnodigt om weer even een ronde te lopen. En ja hoor, geweldige ontdekkingen: een eerste bloeiende hamamelis en zowaar een bloeiende rhododendron cinnabarinum. Ik hoop dat dat goed blijft gaan, met de hamamelis zal dat wel lukken. Met de cinnabarinum, dat moet ik nog even nakijken.

   

  Gisterenavond ben ik enthousiast geworden van de website van Crug Farm in Noord-Wales. Een kwekerij van planthunters die garant staan voor bijzonder assortiment. Ze leveren ook in Nederland en er is van alles mogelijk. Heel veel keus maar ook prijzen die er niet om liegen. “Maar dan heb je ook wat bijzonders”. Ik zal hier eens regelmatig gaan kijken, op de website. Er staan wel planten en bomen op die allang op mijn verlanglijstje staan en die erg moeilijk te krijgen zijn.

   

  De zaailingen van de cephalantus heb ik verspeend en ik heb ook nog wat gezaaid. De zoutplant (een enkel miniem zaadje uit Meise), wat zaad van een cactus waar ik de naam niet van weet + zaad van een bepaalde bes, de naam ben ik kwijt, die moet ik navragen.

  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Please reload

  Uitgelichte berichten

  2019 is begonnen

  January 9, 2019

  1/2
  Please reload

  Recente berichten

  March 22, 2020

  November 10, 2019

  July 22, 2019

  February 28, 2019

  February 19, 2019

  January 9, 2019

  August 27, 2018

  Please reload

  Archief
  Please reload

  Zoeken op tags
  Please reload

  Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square