© 2018

  Eindelijk weer in de tuin

  March 4, 2018

  Na zoveel dagen met flinke kou was het vandaag wel heel geweldig buiten! Eindelijk weer een temperatuur (tot 11gr. C.) waarbij je iets kon ondernemen. Ik heb dus vandaag de kas wat opgeruimd en weer wat gezaaid (allium, aquilegia, delphinium, o.a.) De vooruitzichten zijn van dien aard dat ik dat wel weer durf. Ondanks de kou was het buiten goed te zien dat de lente gaat beginnen. Gelukkig lijkt het met de schade mee te vallen. Een enkele bijzondere heester heeft het moeilijk gehad en gaat het misschien niet redden. Nu blijft dat altijd een gevaar met heesters die van ver komen, met name die uit Australië. Daar staat dan weer tegenover dat er ook planten kiemen (de kangaroepootjes) en dat er dus toch altijd weer interessante dingen te zien zullen zijn. Het is de komende dagen weer mogelijk om van alles te doen in de kas en ik verheug me op de resultaten van het zaaien.

  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Please reload

  Uitgelichte berichten

  2019 is begonnen

  January 9, 2019

  1/2
  Please reload

  Recente berichten

  March 22, 2020

  November 10, 2019

  July 22, 2019

  February 28, 2019

  February 19, 2019

  January 9, 2019

  August 27, 2018

  Please reload

  Archief
  Please reload

  Zoeken op tags
  Please reload

  Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square