top of page

Naamplaatjes

Na een dag of 10 ziek geweest te zijn kan ik eindelijk weer iets doen in de tuin. Harry heeft een geweldig idee gekregen toen hij op de televisie een voorbeeld zag van een naamkaartje: hij heeft nog kunststof stroken waarvan hij naamplaatjes kan maken voor alle bomen en heesters. Op maat knippen, een gaatje inmaken en de naam opschrijven met een verfstift en klaar is Kees. Hij heeft voor mij honderden plaatjes geknipt en ik ga ze nu uitzetten in de tuin. Ik ben erg blij dat ik eindelijk een mooie manier heb gevonden voor de naamplaatjes en zonder dat het me honderden euro's kost. De kaartjes hangen we aan een ijzeren staafje met een krul. Hopelijk blijven ze bij een storm ook goed staan.

Het was erg zacht deze week, heel aangenaam om buiten te zijn. En natuurlijk zie je alles om je heen uitlopen, zelfs primula'tjes bloeien al.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page