top of page

Een mooie herfst 2021?

Eigenlijk is dat geen vraag. De herfst in onze tuin is eigenlijk altijd mooi. Het is met name de herfst die zo'n aantrekkelijk beeld geeft van de bomen en heesters. Prachtige verkleuring van bomen en heesters en een vorm van rust die neergedaald is over de tuin. Een sfeertje van laat maar waaien, letterlijk. Niet meer alles opruimen maar vooral de tuin met rust laten en op sommige plaatsen wat aanplanten of verplanten.

De bollen de grond in en dan je verheugen op wat er na de winter weer allemaal te zien zal zijn.

Ik wil de herfst wel goed gebruiken om foto's te maken, voor mijn Instagram-account en voor mijn website. Vandaag heb ik samen met Wil, onze webmaster van Groei & Bloei Meierijstad, mijn website geactualiseerd, iets wat heel hard nodig was. Ik was heel blij dat zij mij wilde helpen, ikzelf heb geen enkele ervaring met websites en ik vond het heel vervelend dat ik het bijwerken niet eerder heb kunnen doen.

Foto's maken van al wat er te zien is en van al wat er gedaan wordt. Het aanplanten, verzorgen en opkweken, er is genoeg te doen. Het fotograferen dwingt je tot nauwkeurig kijken en trekt je aandacht naar de details, heel leerzaam.

Afgelopen zaterdag is er weer een bijzondere heester in de tuin gezet, een Disanthus ovatifolius, een nieuw ontdekte plant uit Vietnam. De naamgenoot die we al kenden, de Disanthus cercidifolius, heeft met name een mooie herfstkleur en ik vind dat een belangrijk criterium voor de aanschaf van een boom of heester. Ik hoop dat de nieuwe plant ook mooi gaat kleuren!

Het zijn niet alleen de bijzondere planten die de aandacht vragen en krijgen. Er zijn nog steeds mooi bloeiende planten, in de volle grond en in een pot. Wij genieten elke dag van onze prachtige knolbegonia! Dankzij de frisse fijne zomerregens zijn deze begonia's mooier dan ooit.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page