top of page

Winter


Het vriest nu echt!

Het is nu al een paar dagen echt winter, vrieskou 's nachts en overdag koud maar wel mooi zonnig! Het heeft natuurlijk nadelen, die vorst, maar het is wel fijn weer. Het is toch uitnodigender om naar buiten te gaan en alles (snel) even te inspecteren. Wat komt er al op, wat loopt er al uit? Het blijft spannend. De vorst zal niet lang duren en dat is wel fijn. Voor morgen wordt er sneeuw verwacht, onhandig, maar wel mooi. Het heeft allemaal zijn voor en zijn tegen. Zo meteen ga ik nog wat naamkaartjes in de tuin zetten en maak van de gelegenheid gebruik om te kijken wat er eventueel veranderd is t.o.v. gisteren. Als er morgen sneeuw zou liggen is dat wat lastiger. Het is elke dag kijken wat de mogelijkheden zijn. Je blijft er fijn mee bezig.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page