© 2018

  De aanleg kan beginnen

  February 28, 2019

  Na het verwijderen van alle stobbes en het storten van de groencompost kunnen we aan het werk. Eerst het frezen en dan kan er geplant worden.

  We hebben nogal wat boompjes en heesters die stonden te wachten op hun definitieve plek. Daarnaast zijn een aantal camellia's en nandina's uit de tuin gehaald omdat ze wat in de verdrukking stonden en dus beter verplant konden worden.

  Beginnen dus met de rand en dan verder opvullen. Niet teveel want het is natuurlijk zaak dat de verplantte bomen en heesters voldoende water krijgen. Gelukkig wordt het de komende dagen wisselvallig weer en daar doen ze het goed bij.

  In dit nieuw aangelegde stuk leggen we ook een pad aan zodat we daar wat makkelijker kunnen gaan werken en ook beter kunnen zien wat er allemaal staat. De meeste planten krijgen zo wat extra aandacht en dat blijft natuurlijk altijd leuk! Ze staan er nu wat deftiger bij en zien er dan ook meteen wat mooier uit. 

  Enkele voorbeelden: de Prunus litigiosa, de Fagus sylvatica 'Purpurea Tricolor', de Maackia amurensis, de Quercus 'Pondaim', de Cornus alba 'Sibirica, allemaal bomen die er al stonden maar die nu een stuk beter uit de verf komen.

  De komende dagen is het een kwestie van groencompost verspreiden en wat verder inrichten. Dan valt er nog weer meer interessants te zien. Elke dag verandert het!

   

   

  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Please reload

  Uitgelichte berichten

  2019 is begonnen

  January 9, 2019

  1/2
  Please reload

  Recente berichten

  March 22, 2020

  November 10, 2019

  July 22, 2019

  February 28, 2019

  February 19, 2019

  January 9, 2019

  August 27, 2018

  Please reload

  Archief
  Please reload

  Zoeken op tags
  Please reload

  Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square